2017-11-16 14:12:35• hírek • (x)

Gazdasági műhelyt tartottak Szatmárnémetiben

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE) üzleti B2B-vel és szervezett Networkinggal egybekötött gazdasági műhelyt tartott Szatmárnémetiben.

November 16-án kapott helyet a B2B és a szervezett networking a Poesis vendéglőben.  Az esemény célja az volt, hogy az RMÜE tagsága nyithasson magyarországi és más partnerkapcsolatok felé. A határmenti helyszín is ezt a célt erősíti: a szervezők azt szeretnék, hogy olyan kapcsolatok születhessenk, amelyek hosszútávon minőségi kötődést jelentenek a helyi és magyarországi üzleti szféra között.
 

Az eseményt egy regisztrációs folyamat előzte meg, hogy megkönnyítse a vállalkozók dolgát. A rendezvény előtt a beregisztrált vállalkozókat igény szerint kötötték össze, hogy hasznos és termékeny üzleti kapcsolatok születhessenek. Az üzleti találkozókat követően a meghívottak és résztvevők tiszteletére borkóstolóval egybekötött állófogadást tartottak.
 

Az esemény fő meghívottja dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, akivel a Faltól falig, beszélgetés a vezetővel, üzletemberrel, sportolóval címszó alatt Csinta Samu újságíró beszélget majd az üzleti életben is hasznosítható tapasztalatairól, vezetői hitvallásról, vezetői stílusról, buktatókról, sikerekről, csapatszellemről, sportról.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: